Grondwerk

Grondwerk in uw tuin

Niet elk soort grond is geschikt om te beplanten. Wilt u graag weten welke soort grond geschikt is voor in uw tuin? Rabbers Hoveniers kan u adviseren over het soort grond dat u het beste kunt gebruiken. U kunt contact met ons opnemen, en wij zullen door middel van een bezoek u een advies kunnen geven over het grondwerk.

Grondsanering

Helaas komt het weleens voor dat de grond vervuild raakt. Locaties kunnen vervuild raken met bijvoorbeeld giftige stoffen, oliën en andere verontreinigingen. Rabbers Hoveniers kan u helpen met de reiniging van uw grond door middel van grondsanering. Wij maken uw grond schoon op de manier zoals tegenwoordig is erkend. Wij halen uw vervuilde grond niet alleen weg, ook zorgen wij dat deze grond op de juiste plek terecht komt, zoals bij de stort of bij de verwerker. Heeft u vragen over de sanering van uw grond? Neem dan contact op met Rabbers Hoveniers. Ons vriendelijke personeel is altijd bereid u te woord te staan.

Rioleringswerk

Wij begrijpen dat het aanleggen van een nieuwe riolering in de tuin een lastige klus is. Daarom kunt u tegenwoordig ook Rabbers Hoveniers inschakelen voor dit lastige karwei. Wij leggen nieuwe rioleringen aan volgens de gegeven richtlijnen. Wij zorgen bij het leggen van uw nieuwe riolering voor gescheiden rioolstelsels, infiltratiesystemen, voor de afvoer van vuil water en voor de aanleg van huisaansluitingen. Wij zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden in uw tuin en zullen een geschikt kostenoverzicht voor u opstellen voordat wij in uw tuin aan de slag zullen gaan.

Bestrating

Natuurlijk horen er in de tuin niet alleen planten en bloemen. Veel mensen vinden het ook prettig om bestrating in hun tuin te hebben, in de vorm van een paadje of een terras. Ook hiervoor kunt u terecht bij Rabbers Hoveniers.

Kabels en leidingen

U wilt kabels of leidingen leggen of verwijderen neem contact met ons.

Rabbers Hoveniers ook voor uw rioleringswerk, bestrating of leidingen

Wilt u dus vooraf een plan met ontwerp, neem dan met ons contact op, wij doen het met veel plezier en kunnen u ook de vele projecten bij anderen laten zien, of neem eens een kijkje op onze impressie pagina.