Over ons

Rabbers Hoveniers voor tuinontwerp en tuinaanleg

Rabbers Hoveniers is al ruim 35 jaar gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinterrassen en tuinoverkappingen. Wij kijken samen met onze klanten naar de mogelijkheden voor de tuin en luisteren daarnaast naar de wensen en ideeën van onze klanten. Wij hebben een passie voor tuinieren en zullen de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied dan ook altijd meenemen in het persoonlijke ontwerp voor onze klanten.

Wie is Rabbers Hoveniers?

Het bedrijf is opgezet door Menno Rabbers en is gevestigd in het dorp Sleen, dat ligt in de Nederlandse provincie Drenthe. Rabbers Hoveniers kijkt samen met haar klanten naar de mogelijkheden die er zijn wat betreft beplanting, bestrating, de aanleg van vijvers en grond- en houtwerk. Ons bedrijf heeft een passie voor tuinieren en zal altijd een geschikt basisontwerp voor u samenstellen, zodat u eindeloos plezier kunt hebben van uw tuin. Wij zullen bij onze plannen rekening houden met uw woonomgeving, de vorm van uw huis en de ligging van de tuin ten opzichte van de zon.

Wanneer het ontwerp is gemaakt en de offerte is akkoord, kunnen wij beginnen met de aanleg van de nieuwe tuin en/of het onderhoud hiervan. Wij raden onze klanten aan om eens in het jaar uw tuin te laten onderhouden.