Tuinonderhoud

Aanleg en onderhoud van tuinen

Bij Rabbers Hoveniers uit Sleen bent u aan het juiste adres voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Wij zullen met u rond de tafel gaan zitten om al uw ideeën en wensen op te nemen in het plan voor uw tuin. Nadat wij een plan en een financieel overzicht hebben gemaakt kunnen we aan de slag met de aanleg of het onderhoud van uw tuin.

De aanleg van een nieuwe tuin

Heeft u een tuin en wilt u deze aanpassen aan al uw wensen en ideeën? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voordat wij kunnen beginnen aan de aanleg van uw tuin, zullen wij eerst met u een afspraak maken om de wensen en ideeën met u af te stemmen. Bij het aanleggen van een nieuwe tuin kunt u denken aan het plaatsen van planten, het aanleggen van grind, het aanleggen van de bestrating en het aanleggen van vijvers. Onze ontwerper zal een plan of een tuinontwerp maken op basis van uw financiering. Wanneer het plan rond is kunnen wij aan de tuinaanleg beginnen. Onze ervaren hoveniers zullen de bloemen en planten aanleggen.

Het onderhoud van uw tuin

Net als de planten in uw huis, hebben ook de planten in uw tuin het juiste onderhoud nodig. Onze ervaren hoveniers kunnen u helpen bij al uw vragen over het tuinonderhoud. Daarnaast is het ook verstandig om eens in het jaar uw tuin te laten onderhouden. Onze hoveniers zijn ook hier uiterst geschikt voor. Zij kunnen ervoor zorgen dat de vijver, de planten en de bestrating er weer netjes uit komen te zien. Als u het onderhoud één keer per jaar uitbesteedt, kunt u de rest van het jaar genieten van een prachtige tuin. Ook bij het onderhoud geldt dat wij dit zullen verrichten aan de hand van uw wensen.

Neem nu contact op met Rabbers Hoveniers

Wilt u een tuin op maat laten maken inclusief 3D ontwerp of uw tuin laten onderhouden? Dat kan bij Rabbers Hoveniers.