Tuinontwerp

De zomer kondigt zich aan en voor u het weet, kunnen we genieten van de zon en kan de barbecue weer aan. Wat is er fijner dan genieten in uw eigen tuin, die helemaal naar wens is aangelegd.

Ontwerp van uw tuin in 3D

Bij de inrichting van uw huis weet u vaak precies hoe u het wilt hebben, bij de tuin is het vaak een ander verhaal. Rabbers Hoveniers maakt graag een ontwerp voor de tuin van uw dromen in 3D. Of het nu gaat om een bestaande tuin die u anders wilt, of om een nieuwe tuin van bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning, voor een tuinontwerp bent u bij ons aan het goede adres.

Voorkeuren van uw tuininrichting

Smaken verschillen en zo is het ook bij de aanleg van een tuin. Waar de een ontspanning vindt in uren tuinieren, zal de ander een tuin die veel onderhoud vergt als een last beschouwen. Waar de een van een volle, kleurrijke tuin houdt, kiest de ander eerder voor een minimalistische, sobere plek om te ontspannen. Wij spelen graag op uw wensen in. In een persoonlijk gesprek bekijken we de mogelijkheden van uw tuin en draagt onze tuinontwerper ideeën aan. We houden rekening met de samenstelling van het gezin, de oppervlakte van de tuin en het dagelijks gebruik. Hierbij worden vanzelfsprekend uw wensen en ideeën meegenomen. Het is tenslotte úw tuin

Advies bij het ontwerp van uw tuin

Vervolgens komt onze tuinontwerper bij u langs om het ontwerp, de begroting en financiële mogelijkheden met u te bespreken. Voorbeelden en foto’s worden besproken en we kijken naar de sfeer van het huis zodat de tuin hierbij aan sluit. Ook adviseren we u over keuzes voor plantsoorten. Hier gaan we mee aan de slag om uw wensen in een tuin te verwezenlijken. Het ontwerpen en het aanleggen van uw tuin is onze grootste zorg. Graag nodigen we u uit tot een vrijblijvend gesprek.

Rabbers Hoveniers ook voor uw bestrating en tuinterras

Vraag vrijblijvend een advies gesprek aan en wij helpen u graag met uw tuinwensen.