Tuinaanleg

Moderne tuin op maat

Wilt u iets speciaals in uw tuin? Denkt u na over een vijver, zwembad of spa, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Dan bent u bij Rabbers Hoveniers aan het juiste adres. Wij werken met ervaren medewerkers die bekend zijn met het plaatsen van zwembaden en vijvers. Interesse? Lees dan snel verder naar de mogelijkheden!

Hieronder mogelijkheden:

Zwembad laten bouwen
Spa, vijver of prieel
Beregeningsinstallaties

De aanleg van een nieuwe tuin

Heeft u een tuin en wilt u deze aanpassen aan al uw wensen en ideeën? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voordat wij kunnen beginnen aan de aanleg van uw tuin, zullen wij eerst met u een afspraak maken om de wensen en ideeën met u af te stemmen. Bij het aanleggen van een nieuwe tuin kunt u denken aan het aanleggen van terrassen, schuttingen, overkappingen, beplantingen, gazonnen etc.  Onze ontwerper zal een plan of een tuinontwerp maken op basis van uw eigen inbreng. Wanneer het plan rond is en u bent tevreden over het ontwerp en de offerte is akkoord bevonden kunnen wij aan de tuinaanleg inplannen.. Onze ervaren hoveniers zullen uw tuin met veel plezier en passie aanleggen.

Neem nu contact op met Rabbers Hoveniers

Wanneer u geïnteresseerd bent in het plaatsen van een zwembad, spa of vijver in uw tuin, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn doordeweeks beschikbaar per e-mail en telefoon. Ons vriendelijk personeel zal uw vragen beantwoorden en zal u altijd te woord staan.